یافتن علت توقف آسانسور بین طبقات یکی از مهمترین و اصلی ترین نکاتی است که باید در تنظیمات آسانسور به دنبال آن باشید. با توقف پیدا آسانسور بین طبقات امکان دارد حادثه ناگواری رخ دهد که بهتر است به خوبی آن را در نظر داشته باشید. اختلافی که بین سطح طبقه و کابین وجود دارد یکی از مهمترین مشکلات رایج در بین انواع آسانسورها می باشد. تنها فردی که می تواند این مشکل را رفع کند سرویسکار آسانسور می باشد و او باید به صورت حرفه ای در این زمینه آموزش دیده باشد که آن را بتواند رفع کند. شرکت ایمن فراز الوند بهترین و متخصص ترین سرویس کارن را دارد که هر فعالیت مربوط به خرابی آسانسورها را در کمترین زمان تعمیر می کند.
در مورد علت توقف آسانسور بین طبقات باید بدانید که توقف نادرست یکی از مهمترین موارد و علت آن می باشد. بسیاری از مسافرین آسانسور هستند که زمان خارج شدن از آسانسور به درستی متوجه این مشکل نمی شوند و زمانی که می خواهند از آسانسور خارج گردند دچار این حادثه خواهند شد. در صورتی که چنین مشکلی برای شما به وجود آید تنها باید به تعمیرکار و سرویس کارانی که در این زمینه تخصص دارند مراجعه کنید. شرکت به خوبی مشکل را بررسی می کند و ایراد آن را به طور کلی رفع می نماید.
بخوانید : آسانسور چیست ؟ ، خرید درب آسانسور ، ویژگی های آسانسور دو کابین
آشنایی با علت توقف آسانسور بین طبقات :
در واقع شما باید بدانید علت توقف آسانسور بین طبقات متنوع است و بسته به نوع آسانسور شما این علت ها که متفاوت می باشند را تشخیص دهید. برخی از مهمترین و اصلی ترین علت هایی که در این مورد وجود دارد و شما باید آنها را بررسی کنید عبارت می باشد از :
-
نوع موتور :
برای بررسی علت توقف آسانسور بین طبقات باید در ابتدا به خوبی نوع موتور را مورد بررسی قرار دهید. به طور معمول آسانسور دارای دو نوع از موتور می باشد که هر یک از آنها وظیفه متنوعی را بر عهده دارد. شما باید به خوبی با نوع آن آشنایی داشته باشید. اینکه آسانسور در بین طبقات می ایستد بستگی به نوع موتور و نمونه آسانسور شما دارد. موتور باید با مدل آسانسوری که دارید مطابقت های لازم را داشته باشد. در این صورت بدون شک ایرادی در سیستم کارکرد آن رخ نمی دهد. برخی از مهمترین و اصلی ترین ویژگی هایی که هر یک از انواع موتورهای آسانسور دارند را در ادامه بیان می کنیم تا اطلاعات بیشتری در این زمینه داشته باشید.
-
موتور آسانسور تک سرعته :
این نمونه از موتورها روی بسیاری از انواع آسانسورها نصب می شود. سرعت حرکت کردن آنها به صورت تدریجی است و همین مورد یکی از مهمترین ویژگی های آنها می باشد. سرعت آنها از زمانی که حرکت را آغاز می کنند افزایش پیدا می کند و زمانی که به مقصد می رسند سرعت آنها کاهش پیدا خواهد کرد. این نمونه از موتورها ایرادات و مزیت های بسیار زیادی دارند که زمان نصب روی آسانسور هر یک از آنها را کارشناسان شرکت برای شما بازگو می کنند.
-
موتور آسانسور دو سرعته :
از دیگر علت توقف آسانسور بین طبقات که باید به آن بپردازیم نوع موتور دو سرعته آسانسور می باشد. این نمونه از موتورها مانند موتورهایی که درون کولر آبی وجود دارد دارای دو سرعت می باشد که سرعت آنها برای حرکت کردن به صورت ابتدایی می باشد ولی بعد از آن به سرعت دوم می رسند. همچنین آنها زمان ایستادن از سرت دوم به سرعت اولیه ای که داشتند می رسند. دچار لرزش شدن این نمونه از موتورها یکی از مهمترین ویژگی های آنها می باشد. در واقع باید بدانید این نمونه از موتورها تغییرات ناگهانی دارد و به همین دلیل زمان ایستادن و راه رفتن ایراداتی درون آن به وجود می آید.
بخوانید : مقادیر ورودی سیستم آسانسور ، ویژگی های انواع درب طبقه لولایی و کابین بدون درب چیست ؟
-
تنظیم نبودن ترمزهای آسانسور :
تمامی آسانسورهایی که در هر یک از انواع ساختمان ها نصب و طراحی می شوند از یک سنسور برای تشخیص دادن طبقات و مکان ایستادن خودشان استفاده می نمایند. ساختار اصلی این سنسورها به صورتی می باشد که دو سری آهنربای آنها روی ریل های قرار می گیرد. علت توقف آسانسور بین طبقات در صورتی که ساختار آنها به صورت اصولی نباشد بیشتر است. بنابراین باید بدانید یکی از مهمترین و اصلی ترین راهکارهایی که شما باید برای جلوگیری از توقف آسانسور در نظر داشته باشید این است که ترمزهای آسانسور را همیشه تنظیم کنید. تنظیم کردن این سنسورها بر عهده سرویس کاران می باشد. بنابراین شما بهتر است به صورت دوره ای از آسانسورهای خود را مورد بازدید و بررسی قرار دهید.
-
تنظیم نبودن سیستم حرکتی و تابلو فرمان :
از دیگر علت توقف آسانسور بین طبقات که باید در مورد آن اطلاعات لازم را داشته باشید این است که سیستم حرکتی آنها تنظیم نیست و تابلو فرمان هم دچار ایراداتی شده باشد. اختلال های زیادی در این مورد وجود دارد که بادی از آن به خوبی جلوگیری کنید.